www.medium-david.nl
Medium David bied hulp vanuit zijn zielsovertuiging ,oprecht en inzichtelijkChatten met Medium David
Chatten bij TOPMEDIUMS


Chatten en/of bellen bij Oprechtemediums


 Bellen  met David bij HelderinzichtTrillingsfrequentie tijdens chatten of telefoneren met mij

we komen dan samen op eenzelfde trillingsfrequentie’

Trillingsfrequentie in de kwantumfysica betekent dat alles energie is. We zijn levendige wezens die vibreren op bepaalde frequenties. Elke vibratie is gelijk aan een gevoel en er zijn twee soorten energie te onderscheiden, positief en negatief. Elk gevoel zorgt ervoor dat je een vibratie uitzendt die positief of negatief kan zijn.
Over trillingsfrequenties
Om een gezonde wisselwerking met de energie in onze omgeving aan te kunnen gaan en het goede, positieve te kunnen aantrekken, is het van belang onze frequentie af te stemmen. Je kent dat wel dat als je een nieuw iemand ontmoet, dat je eerst even met die persoon moet afstemmen. Je zoekt een ‘gemeenschappelijke noemer’ waarover je kunt praten en het ijs is gebroken, ofwel je zit op ‘eenzelfde trillingsfrequentie’.
Negatieve energie heeft een lage trillingsfrequentie, positieve een hoge. Dit is vaak het punt waarop jouw energie kan botsen met die van een ander. Kun je het jezelf herinneren? Dat je een kamer binnen kwam vol negativiteit en dat je dat kon voelen?
Het hart als transmitter van frequenties
Wetenschappers van het HeartMath Institute in de Verenigde Staten hebben ontdekt dat ons hart niet alleen een pomp is die bloed rond pompt, maar dat het hart over een eigen netwerk van neuronen beschikt, dat kan worden vergeleken met onze hersenen. Dit betekent dus dat ons hart een eigen brein heeft, het hartbrein. Daarnaast hebben de wetenschappers met zeer nauwkeurige apparatuur kunnen meten dat ons hart fungeert als een neurotransmitter en zeer subtiele elektromagnetische straling uitzendt en ontvangt.
Deze elektromagnetische straling varieert qua frequentie en dat is wat we dus voelen als er iemand in je omgeving boos of gefrustreerd is; dan is die frequentie verschillend van onze eigen frequentie, waardoor we – zoals we ook wel zeggen – niet op dezelfde frequentie zitten. Over het algemeen zijn negatieve gevoelens van stress, frustratie, boosheid, wrok en angst lager in frequentie dan positieve emoties, zoals dankbaarheid, liefde en solidariteit.
Het zijn deze emoties met een hogere frequentie die ons in een staat van Hartcoherentiebrengen. Hartcoherentie is een psychofysiologische toestand die wordt gekenmerkt door optimale orde en harmonie in zowel onze psychologische (mentale en emotionele) als fysiologische (lichamelijke) lichaamsprocessen. In een staat van coherentie werken het hart, onze longen en onze hersenen perfect samen.
Hartritmevariabliteit
Van oudsher namen wetenschappers aan dat ons hart als een soort van metronoom werkte: dat het hart altijd een regelmatig, strikt ritme aanhield en alleen onder invloed van inspanning of stress sneller ging slaan. Ze tot het inzicht gekomen dat juist deze natuurlijke variatie, ook al gaat het slechts om milliseconden, uiterst waardevolle inzichten, en vooral voordelen kan opleveren voor onze gezondheid, zowel emotioneel als fysiek. Deze natuurlijk voorkomende hartslag-tot-hartslagvariatie wordt hartslag variabiliteit (HRV) genoemd.
 Zo geef ik je .... het vermogen om effectief met stress om te gaan. 
Zeker wanneer je hart dus lagere frequenties uitzend door stress en andere negatieve emoties, dan is het van absolute meerwaarde om hartcoherentie te trainen, dat hand in hand gaat met grotere hartritmevariabiliteit. .Wij erkennen op generlei wijze aansprakelijkheid,  Onze diensten benutten is op eigen risico


E-mailen
Bellen
Map
Info